Ik ben het dochtertje van Jean Pierre en Urszula Voncken en mijn tweelingzusje heet Sara. Papa en mama zijn al vaak in de media geweest en ook bij de minister van volksgezondheid.

Ik ben tien jaar  en wij wonen in Maasmechelen. Ik heb een zware vorm van een hersenziekte (CSWS) en op piekmomenten kreeg ik per dag wel tot vijftig epilepsieaanvallen per dag. Na vier jaar gaven de dokters toe dat ze me niet meer konden helpen met farmaceutische medicijnen hebben mama en papa beslist om over te schakelen naar Cannabis olie. Door deze druppeltjes leefde ik weer helemaal op mààr... mijn medicijn is illegaal in België, maar gelukkig niet onverkrijgbaar.

Sindsdien vechten mama en papa voor het legaliseren van mijn medicijn, gesteund door familie, vrienden en ontzettend veel ooms en tantes die er mee van overtuigd zijn dat medicinale Cannabis gelegaliseerd moet worden en uit de Opiumwet verwijderd moet worden. Ook kreeg ik onlangs bezoek van Wernard Bruining en hij maakte dit filmpje. Leuk was dat!

 

Sinds ik de medicinale Cannabis olie krijg ben ik geëvolueerd van een kasplantje in comateuze toestand naar een heerlijk kind wat danst en zingt en zelfs naar school gaat. Intussen kan ik ook al fietsen, praten (ik had blijkbaar heel wat in te halen want mijn mondje staat nooit stil), ik kan huilen en lachen en doe graag zottekes, daar durfden mama en papa echt nooit van te dromen maar ik leer nog elke dag nieuwe dingen en daar ben ik gewoon reuze blij om!