Home » Kerstwensen

Sofie en het ganse team van de VZW wensen jullie een fantastisch eindejaar en alles wat je gelukkig maakt in het nieuwe!

 

Zet hier zelf ook jouw wensen neer voor het nieuwe jaar en maak kans op een leuke prijs!

Reactie plaatsen

Reacties

Johan claessens
een maand geleden

Voor iedereen de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar in een goede gezondheid. En heel fijne kerstdagen.

Chris Willemsen
een maand geleden

Voor iedereen heel fijne kerstdagen, een gelukkig en liefdevol 2020 en dat al jullie dromen/wensen mogen uitkomen.

Jos van der Ark
een maand geleden

Een ieder een goed kerstfeest en fijne en veilige jaarwisseling. Mijn wens voor 2020 is dat ik hoop dat het voor de mensen in nood het een keer anders mogen beleven, geen tegenslag maar veel plezier en de mogelijkheid om het ook goed te mogen hebben. O ja nog een dikke knuffel voor Sofie, haar familie en vrienden en een ieder die zich inzet voor de goede zaak.

Claudia beynsberger
een maand geleden

Mijn kerstwens is dat mijn gezin zich goed voeld en niks te kort komt . Dan heb ik nog 1 wens een goede gezondheid .

Van weynsberghe sarina
een maand geleden

Ik wens dat iedereen lekker en warm binnen zitten met de feestdagen en leuke mensen om ze heen en dat Sara en sofietje lang mogen genieten van hun nieuwe vriendinnetjes en dat ze nog veel leuke tijden mogen beleven samen.

Greet Engels
een maand geleden

Ik wens dat Sofietje en al haar lotgenootjes mogen blijven rekenen op de steun van de super moedige mensen die, ondanks alle mogelijke tegenstand van de overheid, blijven vechten voor de legalisering van medische canabis. Keep on going. Ik wens jullie allen een goede gezondheid.

Benjamin Capozzi
een maand geleden

Ik wens jullie en alle andere strijders veel moed toe voor de komende jaren. Ook wens ik dat iedereen die baat heeft bij medicinale cannabis deze ook krijgt. Ook wens ik dat er verder minder oorlog en miserie op de wereld komt en dat 2020 een goed jaar word voor de muziek ♥️

Svensimillia
een maand geleden

Merry Christmas & a happy new year to all brothers & sistas from all over the globe! One Love & Blessings outa Jamaica!

Tinne
een maand geleden

Voor iedereen gezellige en veilige feestdagen, een betere gezondheid, een dikkere bankrekening, genoeg sterke schouders om op te leunen, en veel sterretjes in de ogen van geluk!