Wil je graag je ervaringen kwijt met medicinale cannabis, kun je ze hier neerschrijven als getuigenis. Jouw ervaringen kunnen altijd interessant zijn voor anderen.

Reactie plaatsen

Reacties

antonia steeg
3 jaar geleden

Mijn hond had z'n hele leven al astmatische bronchitis en slikte elke dag prednison. Hij kreeg kanker toen hij 11.5 jaar oud was en het was uitgezaaid en onbehandelbaar.
Na een lastig gesprek met de dierenarts is Joep in leven weer mee naar huis gegaan en kreeg vanaf die dag zoveel mogelijk THC olie en daarnaast CBD en kurkuma.
De tumoren werden opgehoest met heel veel bloed , de tumoren die in z'n darmen zaten werden uitgepoept en de tumoren op z'n huid werden afgestoten. Dit alles duurde een paar maanden.
Joep is altijd aan de wietolie gebleven (een soort van onderhoudsdosis) en laatst kwam er nog een tumor uit z'n darmen en een bultje onder z'n keel werd kleiner . Joep is nu 13 jaar en is er nog graag bij en eet als een bouwvakker .
We geven het nooit op en proberen die ouwe jongen nog een mooie oude dag te geven. Ik heb beeldmateriaal van het hele avontuur , niet omdat ik bloederige plaatjes mooi vind maar omdat het bijna niet te geloven zou zijn .

een dankbare mama
3 jaar geleden

Beste, Mijn dochter kreeg 5 jaar geleden epilepsie door een letsel in haar hoofd. Het werd steeds erger, ze moest afhaken van school en haar sociaal leven, en lag door den duur bijna altijd in bed, doodmoe van de medicatie, en de aanvallen zelf. Uitbehandeld, met onze rug 'tegen de muur' zijn we tegen advies van 6 artsen bij wie te rade gingen toch gestart met CBD-olie, omdat we het verhaal van Sofie hadden opgepikt in de media. Dit is nu ongeveer een half jaar geleden,...onze dochter heeft ipv dagelijks een paar aanvallen nog maar heel af en toe een aanval (dit is gemiddeld 1 per maand). Ze is ook veel alerter, Haar sociaal en schoolse leven komt geleidelijk terug op gang. Ze heeft terug een leven dankzij de CBD-olie. De strijd die jullie voeren, is zo ontzettend kostbaar, waarschijnlijk voor heel wat meer mensen dan enkel voor mijn dochter. Ik kan jullie niet genoeg bedanken. X

Dammy
3 jaar geleden

Ik steun deze VZW 100 procent. Met veel pijn sinds prille jeugd, na gebruik van alle mogelijke pijnstillers, verdoving incluis is voor mij en blijkbaar vele anderen het gebruik van medicinale with met of zonder THC het enige hulpmiddel om nog redelijk goed te functioneren en plezier te hebben in het leven. De bewezen geneeskracht voor ernstige chronische aandoeningen is een verliespost voor de pharma industrie. Laat ons allen ons plantje(s) kweken en onze ervaringen delen. Succes Sophie en alle leden van deze vzw.